Tijdens het pinksterweekend van 19 t/m 21 mei 2018 zal ons jaarlijkse klassenkampioenschap worden gevaren bij de KWS Sneek tijdens het pinksterevenement. Samen met de Flitsklasse en Schakelklasse hopen we er weer een mooi weekend van te maken, waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan! Bij deze nodigen wij alle nationale en internationale vaurienzeilers van harte uit om deel te nemen aan dit prachtige evenement!

In tegenstelling tot vorige jaren zal de inschrijving van de vaurienklasse verlopen via de mail. Inschrijven kan door een mail te sturen naar secretaris@vaurien.nl en femke-spek@live.nl , met daarbij de vermelding van zeilnummer, stuurman, bemanning en de licentienummers. De inschrijving zal compleet zijn wanneer het inschrijfgeld is ontvangen door de vaurienvereniging.
Kortom:
Wat: Klassenkampioenschap Vaurien Nederland
Wanneer: 19 t/m 21 mei 2018
Waar: Starteiland, KWS Sneek
Inschrijven: via secretaris@vaurien.nl en femke-spek@live.nl
Kosten: €30,- per deelnemende vaurien
Meer info?: https://www.kws-sneek.nl/wedstrijden-3/pinksterevenement?steID=6&catID=5740
Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt naar NL56INGB0000579751 t.n.v. Vereniging Vaurien Nederland vóór de sluitingsdatum op zondag 13 mei. Vermeld bij de overboeking “inschrijving klassenkampioenschap + zeilnummer”.


De inschrijving sluit op zondag 13 mei om 23:59. Inschrijving na de sluitingsdatum kan onder gegronde redenen worden geaccepteerd door de wedstrijdleiding. Het inschrijfgeld wordt dan verhoogd met €10,00.